Uit de pers

Knotsgekke komedie in 40ste jubileumjaar

Artikel verschenen in Het Nieuwsblad op 22 november 2013

812060b6-5206-11e3-afa5-2284dd684eb9_original.jpg.h380.jpg.568
ELST – Wendy De Meulemeester uit Elst debuteert bij Toneelgroep Elsuth in de komedie Ge-TIC-t (‘Toc-Toc’) van de Parijse schrijver Laurent Baffie in de regie van huisregisseur Lieve De Meyer.
‘In het plaatselijke krantje De Elstenaar had ik gelezen dat Elsuth op zoek was naar acteurs’, vertelt Wendy De Meulemeester. ‘De repetities zijn tot nu toe ontzettend goed meegevallen. Het is echt leuk. Plezanter dan ik had gedacht. ’s Avonds stop ik eerst mijn drie kinderen in bed en dan kom ik repeteren. Het zal waarschijnlijk niet de laatste keer zijn dat ik meespeel.’ Het knotsgekke stuk speelt zich af in de wachtkamer van een beroemde psychiater, die er voor bekend staat iedereen te helpen bij het overwinnen van tics. Omdat de dokter niet opdaagt, besluiten de zes patiënten in de wachtzaal om zelf een groepstherapie te organiseren. In het 40ste jubileumjaar speelt Elsuth alvast voor volle zalen.

Reacties gesloten.